Vizni režim - Uslovi za ulazak u ulasku u BiH Ujedinjeni Arapski Emirati 

Državljani Ujedinjenih Arapskih Emirata izuzimaju se od obaveze pribavljanja vize za ulazak, izlazak, tranzit i boravak na teritoriji Bosne i Hercegovine u trajanju do 90 dana u periodu od šest mjeseci, počevši od dana prvog ulaska. Izuzimaju se od viznog režima prilikom ulaska, izlaska ili prelaska preko teritorije Bosne i Hercegovine nosioci diplomatskih i službenih pasoša Ujedinjenih Arapskih Emirata do 90 dana. 

Indija 

Državljanima Republike Indije prilikom ulaska, izlaska ili prelaska preko teritorije Bosne i Hercegovine potrebna je viza. 


Kazahstan 

Državljanima Republike Kazahstan prilikom ulaska, izlaska ili prelaska preko teritorije Bosne i Hercegovine potrebna je viza. Državljani Kazahstana, nosioci diplomatskih i službenih pasoša, izuzimaju se od obaveze pribavljanja viza za ulazak, izlazak, tranzit i boravak na teritoriji Bosne i Hercegovine do 30 dana. Viza se izdaje u Moskvi, Ruska Federacija. 

Ukrajina  

Državljenima Ukrajine nije potrebna viza prilikom ulaska/izlaska ili prolaska preko teritorija Bosne i Hercegovine na period koji ne prelazi 30 dana, u okviru od dva mjeseca, od datuma prvog ulaska. Državljani Ukrajine, nosioci diplomatskih i službenih pasoša, izuzimaju se od obaveze pribavljanja viza za ulazak, izlazak, tranzit i boravak na teritoriji Bosne i Hercegovine do 90 dana. 

Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa