Jeep Safari Montenegro

    Početak ture u 9:00 h, nakon doručka. Obilazak mnogobrojnih mjesta sa panoramskim pogledom na kanjon Tare, ušće Sušice u Taru... Ručak u seoskom ambijentu Večera pored logorske vatre.U cijenu nije uključeno:
  • Osiguranje i boravišna taksa
POŠALJI UPIT
 

Jeep Safari Montenegro

Početak ture je u 09:00h i počinje krugom oko Durmitora terenskim vozilima, nakon čega obilazimo Crkvičko Polje, koje se nalazi na visini od 1100 m, odakle se pruža panoramski pogled na kanjon Tare. Zatim obilazimo planinsko selo Nikoviće na visini od 1365m sa panoramskim pogeldom na ušće rijeke Sušice u Taru. Planiran je silazak u kanjon Sušice.

Potom obilazimo Veliki Štnoc, najvisočiju tačku iznad kanjona rijeke Tare, odakle nas put dalje vodi u Žabljak, planinski gradić i poznato turističko odmaralište. Nastavljamo preko Todorovog dola nad kojim je jedan od najljepših vrhova Durmitora-Prutaš na visini od 2300m.

Nakon toga ponovo prelazimo na Pivsku planinu gdje obilazimo stočarska sela Pišće i Trsu. Tu je i raskrsnica gdje možemo odlučiti za povratak pored Pivskog jezera asfaltom, ili ponovo preko Crkvičkog Polja.

Uz put je predvidjen ručak u seoskom ambijentu sa specijalitetima koji se proizvode na tom terenu. Večera je nakon povratka pored logorske vatre.

Dužina ture je 126km i traje do večernjih sati, što zavisi od zadržavanja na prelijepim pozicijama za posmatranje i fotografisanje.

Minimalan broj putnika je 4+1

 
Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa