Login

 


Mesto koje je samo nekoliko kilometara udaljeno od Bara, te se smatra njegovim predgradjem. Sutomore je izuzetno atraktivno i privlacno mesto leti, te mnogobrojni turisti cesto umesto u Baru, odsedaju u hotelima duz rivijere u Sutomoru, ili u jednom broju privatnih kuca ili vila.
Na samoj morskoj obali u Sutomoru nalazi se duga pescana plaza, i pruza se nesvakidasnji, predivni pogled na otvoreno more. Ukoliko zelite samo proci kroz Sutomore onda cete najlepsi deo svog letnjeg odmora, nesumnjivo provesti na sutomorskoj plazi uzivajuci u suncanju, kupanju ili opustanju uz hladne vocne napitke na nekoj od brojnih restoranskih terasa. Medjutim, ukoliko krenete ka mestu Zagradje ili plazi Maljevik, naici cete na prostor za kampovanje. Raspremite se i kampujte do mile volje.

Ako Vas Sutomore toliko privuce, da u njemu planirate duzi boravak, osim u hotelskom, mozete se postarati da pronadjete adekvatan i ne mnogo skup smestaj i u privatnim kucama ili apartmanskim vilama. Takodje, ukoliko se dobro informisete kod predusretljvih mestana, iz Sutomora vas put moze naneti i do primorskog ili brdskog dela naselja Brca. U podnozju tog naselja nalaze se lepo uredjene privatne kuce ili apartmanske zgrade, koje pruzaju usluge smestaja i pansiona. U brdskom delu, preovladavaju vikendice, ali se iznad njih nalazi veoma staro seosko naselje zanimljive arhitekture, karakteristicne samo za taj deo barskog podneblja. Naselje Brca kao i Sutomore u celini, dozivecete kao veoma atraktivna mesta za odmor, koja osim privlacnih plaza i okoline, turistima nude i bogatu ugostiteljsku i zabavnu ponudu.

 

Korisnički servis
Montenegro Tourist  Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12,
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa