Login

Rafailovići i Bečići

 


Rafailovići
su malo ribarsko mesto ispred koga se nalazi velika Bečićka plaža dugačka oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem. Bečićka plaža je 1936 godine u Parizu nagradjena kao najlepša prirodna plaža u Evropi. Rafailovići imaju i marinu za jahte, glisere i čamce. Klima je mediteranska sa oko 226 sunčanih dana u godini.

Budva je udaljena od Rafailovića 3.2 km pešačkom stazom , koja se proteže uz samu obalu .Sveti Stefan je udaljen 2km a svakoga dana na 30 minuta idu brodići do Sv. Stefana, Budve, Kraljičine plaže i svih ostalih plaža u okolini.

 


Bečići
 su gradsko naselje u Crnoj Gori u opštini Budva. Nalazi se svega par kilometara severoistično od Budve. Bečići imaju plažu dugu 1960 metara, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Plaža je 1935. dobila Gran pri u Parizu za najlepšu plažu u Evropi.

Na zapadnoj strani plaže postoji odlična zona za skijanje na vodi koja je veoma popularna među gostima. Može se lako stići do Budve preko šetališta uživajući u prekrasnim pejzažima. Tokom cele godine cirkulišu  minibusevi koji se kreću iz Budve do Petrovca i Svetog Stefana.
Korisnički servis
Montenegro Tourist  Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12,
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa