Login

OBLATNOPlaža je dužine 150 m. Zaledje je šumovito i netaknuto gradnjom, što mestu daje posebnu vrednost. Kupalište je uredjeno sa tuševima, wc, spasilačkom službom i plažnim mobilijarom. U blizini plaže se nalaze ugostiteljski objekti, kao i parking prostor.

 

 


KRAŠIĆINalazi se u blizini istoimenog naselja, nedaleko od Radovića, 15 km od Tivta. Krase ga male uvale sa peščanim i stenovitim plažama. Plaža je duga oko 1 500 m. Na plaži se nalazi nekoliko kafića.

 

 

 


PLAVI HORIZONTI


Plavi horizonti se nalaze u dnu uvale Pržno koja se smatra jednom od najlepših na ovom delu poluostrva Luštice, kao i na Crnogorskom primorju. Nalazi se na otvorenom moru, uz istoimeni hotel sa sitnim (radioaktivnim-lekovitim) peskom. Posebnu vrednost plaže čine maslinjaci i borova šuma u čijoj hladovini uživaju brojni kupači.
Plitko dno pruža se daleko u more pa je pogodno za decu i neplivače. Smatra se da Pržno ima najviše sunčanih sati u godini. Plaža je duga 350 m. Kupalište je uređeno sa tuševima, wc, spasilačkom službom i plažnim mobilijarom. U blizini plaže se nalaze ugostiteljski objekti, sportski tereni kao i parking prostor.

 

POSEJDON


Dugačka je oko 50 m. Poseduje uređen parking prostor, ugostiteljski objekat i uređeno pristanište za brodove, a na plaži se nalazi sav potrebni plažni mobilijar,tuševi,WC i spasilačka služba.

    

 

KALARDOVO


U neposrednoj blizini Ostrva cvijeća nalazi se peskovita plaža Kalardovo.Dužine je 250 m. Kupalište je uredjeno sa tuševima, wc, spasilačkom službom i plažnim mobilijarom. U blizini plaže se nalaze ugostiteljski objekti, sportski tereni kao i parking prostor. Nosilac je plave zastavice.

  

   STARA RAČICA

 
Nalazi se u istoimenoj uvali, dužine 80m.Kupalište je uređeno sa tuševima, spasilačkom službom, WC-om i plažnim mobilijarom.

 

  


MARINA

 

Izletnička plaža dužine 150m sa uređenim kupalištem (sa tuševima, WC, spasilačkom službom i plažnim mobilijarom). Poseduje uređen parking prostor, ugostiteljski objekat i uređeno pristanište za brodove.

 

   
BELANE
Peščana plaža u centru grada, u blizini tivatskih hotela i šetališta. Plaža je gradskog tipa, dužine 150 m. Kupalište je uredjeno sa tuševima, wc, spasilačkom službom i plažnim mobilijarom. U blizini plaže se nalaze ugostiteljski objekti, kao i parking prostor.

  

   


PALMA

 

Preoteže se dužinom obale centarlnog dela grada, 70m. Poseduje neophodni plažni mobilijar, spasilačku službu, tuševe i WC, a ima i uređen parking prostor kao i pristanište za brodove. Plaža je kombinacija betona i peska.U blizini se nalaze i ugostiteljski objekti.

    

REGINANalazi se u samom centru grada. Plaža je peščana dužine oko 70m. Na samoj plaži nalazi se i istoimeni otvoreni šank. Plaža je opremljena plažnim mobilijarom, tuševima i spasilačkom službom, a poseduje uređeni parking prostor i pristanište za brodove.

 

 PONTA SELJANOVO


Locirana je na potezu od Tivta do Veriga, dužine je 140 m, udaljena je 1 km od Tivta. Plaža je u jednom delu stenovita, sa veoma ravnim stenama pogodnim za kupače, a u drugom delu peščana. Kupalište je uredjeno sa tuševima, wc, spasilačkom službom i plažnim mobilijarom. Uredjeno je pristanište za brodiće.  U blizini plaže se nalaze ugostiteljski objekti, kao i parking prostor.

   
WAIKIKI


Nalazi se u Donjoj Lastvi.
Dužine je 135 m i kombinacija je betona i peska. Na njoj se nalazi i ugostiteljski objekat. Kupalište je uređeno sa tuševima, WC-om, spasilačkom službom i plažnim mobilijarom.

 KAMELIJA


Jedna u nizu plaža u Donjoj Lastvi. Plaža je hotelskog tipa, mada je otvorena i za građane. Betonska plaža hotela Kamelija je dužine oko 150m  sa dva integrisana peščana bazena od po 20m. U neposrednoj blizini nalazi se ugostiteljski objekat, a sama plaža raspolaže svim neophodnim plažnim mobilijarom, kao i spasilačkom službom.

 

OPATOVO


Nalazi se na putu Lepetani-Tivat u mjestu, popularno zvanom Luka ili Stevovići. Plaža je peščana dužine 220m. U blizini plaže je i ugostiteljski objekat, odnosno otvoreni šank, kao i restoran Lovćen. Bogastvo plaže je svakako i obližnja hladovina koju čine stabla koja su ujedno i štit između jadranske magistrale i plaže. 

   

VERIGE


Nalazi se duž obale puta Lepetani-Kotor. Dužina plaže je 250m i karakteriše je krupniji pesak i kamena obala a more je verovatno najčistije u Boki zbog morskih struja ali i izvora zbog kojih je temperatura mora niža nego gde drugo. U blizini plaže je ugostiteljski objekat ali i crkva Gospa od Anđela koja je stara gotovo pet vekova.

   

SVETI MARKOOstrvo je dobilo ime po istoimenoj crkvi Svetog Marka. Ono po čemu je atraktivno jesu brojne male uvale i drage, obrasle maslinom i subtropskim rastinjem u zaledju, a dostupne su kupačima koji ovde dolaze čamcima.

 

 

 
 

OSTRVO CVIJEĆA


Plaža je površine 1 200 m2 i prostire se kružno prateći liniju - dužinu samog ostrva, dugog 300 m, a širokog 200 m, sa brojnim manjim peščanim plažama. Udaljeno je 2 km od grada. Samo ime govori da se radi o ostrvu sa bujnom mediteranskom vegetacijom, u čijem hladu i restoranima možete otkriti zadovoljstvo u mirisima i ukusima plodova mora i dobrog vina. Plaža je izletničkog tipa.

 

 

 

 

Korisnički servis
Montenegro Tourist  Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12,
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa