Login
                                 


“Maximus” je jedna od najsavremenije opremljenih, i svakako najatraktivnijih diskoteka u ovom delu Evrope. Nalazi se u samom centru starog Kotora, praktično ugrađena u njegove zidine. Na 4 bine unutar same diskoteke, do ranih jutarnjih časova može uživati preko 3 000 ljudi.

Diskoteka je domaćin mnogih tradicionalnih žurki i koncerata, među kojima je svakako najpoznatiji Refresh festival koji se održava u mesecu avgustu.

Maximus je danas kompleks opremljen najsavremenijim tehnološkim rješenjima na polju zvuka i rasvete, kao i kompjuterizovanom klimatizacijom koja u svim uslovima održava optimalnu temperaturu, filtraciju i svežinu vazduha. Maskimalna usluga na bilo kojem od dobro opremljenih brojnih šankova, profesionalno i odgovorno obezbeđenje, atraktivne plesačice i ostali personal kluba, uslovi su za nezaboravne noći na Jadranu.

Spoj vrhunske tehnologije sa najboljim detaljima iz netaknute tradicije za rezultat je imao jedinstveni noćni klub sa četiri glavne i koncepcijski različite prostorne celine koje ukupno mogu primiti oko 3000 posetilaca.


                                                   

 

 

Korisnički servis
Montenegro Tourist  Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12,
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa