Login

Pravna napomena1.         UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA i Montenegro Tourist Service

Korišćenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge na njima navedene, Vi prihvatate uslove korišćenja i obaviještavanja koje se ovde nalaze.
Ako niste saglasni s uslovima korišćenja ne koristite ove stranice. 

2.         ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Montenegrobookings sistema ceni Vašu privatnost i zbog toga posluje prema sledećim načelima:
•  Mi izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši lični podaci. Prosleđujemo Vaše lične podatke relevantnoj trećoj osobi koja je pružalac usluge koju ste rezervisali i platili preko Montenegrobookings sistema . Takođe koristimo Vaše lične podatke za obradu Vaših zahteva unutar Montenegrobookings sistema i povremeno da bismo Vas obavestili o novostima koje se tiču usluga ili samog Montenegrobookings sistema.
•   Kako bismo uvek imali Vaše tačne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavestite ukoliko dođe do promene u Vašim ličnim podacima ili ukoliko ste pogrešili pri unosu istih.

Ako uočite da Montenegro Tourist Service ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo kakvu drugu primedbu vezanu uz način poslovanja, obavestite nas na info@montenegrobookings.info i mi ćemo upotrebiti sve ekonomski opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je pre moguće. 

3.         OGRANIČENJE NA LIČNO, NEKOMERCIJALNO KORIŠĆENJE
Ove web stranice namenjene su korisnicima za lično, nekomercijalno korišćenje. Nije dozvoljeno menjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.

4.         VLASNIŠTVO
Sadržaji i formati na ovim web stranicama su vlasništvo firme Montenegro Tourist Service d.o.o Vasa Raičkovića 2a MNE 81000 Podgorica, osim dela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtev autora ili vlasnika biće povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor). 

5.         OGRANIČAVANJE OD ODGOVORNOSTI
Informacije na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovno će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati.Montenegro Tourist Service zadržava pravo promene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja. 

6.         ZABRANJENO ILEGALNO KORIŠĆENJE
Korišćenjem ovih web stranica obavezujete se da informacije ovde dobijene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje. 

7.         LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA
Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih firmi ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Montenegro Tourist Service ne snosi odgovornost za tačnost informacija ili sadržaj tih stranica. 

8.         PROMENA OVIH USLOVA I DRUGIH USLOVA POSLOVANJA
Montenegro Tourist Service zadržava pravo promena navedenih uslova korišćenja web stranica i drugih uslova poslovanja. Promene ne utiču na već izvršene i uplaćene rezervacije. 

9.         KORIŠĆENJE USLUGA MONTENEGRO TOURIST SERVICE -a NA OVIM STRANICAMA
Svrha Montenegrobookings.info stranica je isključivo pomoć korisnicima da se informišu o ponudi privatnih smeštaja preko opisa i slika, i provere slobodne termine iznajmljivanja i da izvrše rezervaciju i uplatu. Upozoravamo Vas da za provođenje transakcija putem  naših stranica morate biti punoletni, i da ovime prihvatate finansijsku odgovornost za transakcije koje izvršite Vi lično ili maloletne osobe koje stanuju u Vašem domu. Odgovorni ste za nadzor nad maloletnim osobama koje ovde koriste Vaše podatke, i za istinitost i tačnost podataka koje nam dajete za provođenje rezervacije ili finansijske transakcije. U slučaju bilo kakve zloupotrebe ove stranice (upis lažne rezervacije ili sl.) biće Vam onemogućen pristup našem sajtu. 

10.        DODATNE NAPOMENE
Montenegro Tourist Service trudiće se da proverava tačnost podataka na ovim stranicama i ujedno da širi svoju ponudu. Transakcije kreditnim karticama posebno su zaštićene SSL protokolom, ali za dodatnu zaštitu preporučujemo štampanje formulara na printer, i slanje svojeručno potpisane rezervacije na faks (obavezno za korisnike Diners kreditne kartice).

 

 

Korisnički servis
Montenegro Tourist  Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12,
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa