Login

Česta pitanja

Zašto odabrati vašu agenciju?
Zašto gubiti vreme odlaskom u agenciju kad možete sve to učiniti od kuće u nekoliko minuta. Ukoliko ste već upoznati sa online načinom rezervacija agencija vam daje sigurnost koju ne možete imati u direktnom dogovoru sa pružaocima usluge.
Osim toga, naš sajt je preveden na 9 jezika i sa radnicima možete komunicirati na svom jeziku.

Gde mogu saznati više o vašoj agenciji?
Motenegro tourist service je online turistička agencija specijalizovana da vam pomogne u nalaženju prikladnog smeštaja u Crnoj Gori.


Na koji način posluje vaša agencija?
Potvrdom rezervacije gost i agencija stupaju u pravni odnos. Na sledećem linku možete pronaći sva prava i obaveze, kako gosta tako i agencije.  
opšti uslovi poslovanja

Kome ću se obratiti ukoliko trebam pomoć ili preporuku?
Naš korisnički servis stoji Vam na raspolaganju 7 dana u nedelji. Kontaktirajte nas bez oklevanja.korisnička podrska

Kako pretraživati?
Naše stranice možete pretraživati na sledeće načine: jednostavno, detaljno i po regijama. U prva dva slučaja potrebno je upisati parametre i kao rezultat izlistati će vam se samo objekti koji odgovaraju upisanim parametrima. Pretraživanje po regijama izlistava samo objekte koji su smešteni u odabranoj regiji

Šta je moj izbor?
Ukoliko niste prilikom prve posete našim stranicama rezervisali smeštaj koji želite, a ne želite svaki put pretraživati ispočetka, potencijalne objekte možete smestiti u "moj izbor".
"Moj izbor" je popis objekata koji vam odgovaraju.

Šta je to privatni smeštaj?
U Crnoj Gori veliki broj smeštajnih kapaciteta spadaju u kategoriju privatnog smeštaja. Prednost privatnog smeštaja je cena i privatnost. Privatni smeštaj uopšteno je povoljniji od hotela i kapacitet je manji nego u hotelima. S druge strane privatni smeštaj retko nudi dodatne usluge osim smeštaja

Kako su izražene cene privatnog smeštaja u ponudi Montenegrobookings.info-a?
Cene na našim stranicama su izražene u eurima po smeštajnoj jedinici na noć. U svakom smeštaju maksimalan broj osoba određen je brojem kreveta.

Šta je uključeno u cenu najma?
U cenu je uključena potrošnja struje i vode, posuđe, pribor za jelo, posteljina, peškiri i  TV. Kod većine objekata završno čišćenje je uračunato u cenu najma u protivnom naglašeno je kao dodatna usluga.

Koje usluge se naplaćuju?
U cenu najma nisu uključene dodatne usluge kao što su korišćenje klime, najam broda, pranje veša ukoliko je mašina van smeštajne jedinice. Dodatne usluge dogovaraju se neposredno s vlasnikom smeštaja.

Koja je standardna oprema smeštajnih jedinica?
Sve smeštajne jedinice osim soba imaju vlastitu kuhinju u kojoj je obavezan šporet i frižider, posuđe i pribor za jelo. Posteljina je takođe osigurana. Dodatna oprema naznačena je za svaku smeštajnu jedinicu.

Postoji li određeno vreme kad moram doći i otići iz smeštaja?
Ukoliko nije drugačije naznačeno najranije u smeštaj možete doći posle 14 sati na dan početka korišćenja usluge i objekt je potrebno napustiti do 10 sati ujutro na dan odlaska.

Šta će se dogoditi ako ne prijavim sve osobe?
Ukoliko u rezervisani smeštaj dođe veći broj osoba od navedenog na voucheru iznajmljivač nije dužan prihvatiti rezervaciju. Stoga potrebno je sve osobe najaviti agenciji. Decu je takođe potrebno upisati u formular za rezervacije.

Da li mogu povesti kućnog ljubimca na odmor?
Neki vlasnici iz naše ponude ne primaju kućne ljubimce u svoje objekte. Mogućnost prihvata kućnih ljubimaca i cena naznačena je na našim stranicama uz svaku smeštajnu jedinicu. Takođe je bitno u formularu za rezervaciju naglasiti da planirate povesti kućnog ljubimca.


Zašto je potrebno da se registrujem?
Da biste mogli rezervisati uslugu iz naše ponude potrebno je da se registrujete. Registracija vam garantiuje privatnost jer jedino vi imate pristup vašim upitima . Nakon poslatog upita u svakom trenutku možete proveriti status Vašeg upita.

Kako se mogu registrovati?
Proces registracije je brz i jednostavan.
Sve što trebate učiniti je uneti vaš e-mail i odabrati lozinku.

Što ako zaboravim svoju lozinku?
Najjednostavniji način je da pošaljete e-mail našem korisničkom servisu. Naši radnici će proveriti u bazi i javiti vam vašu lozinku u najkraćem mogućem roku.

Kako rezervisati uslugu iz naše ponude?
Proces rezervacije detaljno je objašnjen na sledećem linku 
kako rezervisati

Kad je najbolje rezervisati?
U vašem interesu je napraviti rezervaciju što pre i na taj način osigurati sebi željeni smeštaj. Približavanjem sezone većina objekata je zauzeta i mogućnost izbora je manja.

Što je to last minute ponuda?
Ukoliko želite rezervisati smeštaj pred sam odlazak na odmor smeštaj možete odabrati iz naše last minute ponude. U last minute ponudi mogućnost izbora je manja. S druge strane ova ponuda je zanimljiva jer približavanjem termina cena smeštaja opada.

Zašto na stranicama piše da smeštaj raspoloživ, a od nas dobijate negativan odgovor na postavljeni upit?
Dostupnost privatnih smeštajnih jedinica se menja svaki dan tako da je teško imati potpuno tačno ažuriran kalendar zauzetosti. Upravo zbog toga se ponekad događa da nam pošaljete upit, a mi Vam odgovorimo da objekt nije dostupan.

Što je to voucher?
Voucher je garancija da ste rezervisali uslugu iz naše ponude. Na njemu su navedeni svi relevantni podaci vezani uz rezervaciju. Osim kontakt podataka o vlasniku, na voucheru možete pronaći i podatke o gostu i rezervaciji: ime i prezime gosta, broj osoba, termin i iznos rezervacije.

Kako ću platiti rezervaciju?
Sve informacije vezane uz plaćanje naći ćete na našim stranicama na sledećem linku  
načini plaćanja

Što ako ne stignem platiti rezervaciju u datom roku?
Ukoliko ste sprečeni platiti iznos rezervacije u datom roku potrebno je o tome obavestiti agenciju. Ako nas ne obavestite, situacija može rezultisati overbooking-om.

Da li su podaci o mojoj kreditnoj kartici sigurni?
Montenegrobookings.info koristi SSL (Secure Sockets Layer) tehnologiju koja kodira vaše lične podatke i podatke o vašoj kreditnoj kartici. Spomenuti podaci dostupni su samo vama i Montenegrobookings-u.

Mogu li promeniti rezervaciju nakon uplate?
Ukoliko je nakon potvrde došlo do promena u rezervaciji poput broja osoba, termina boravka dužni ste o tome obavestiti agenciju. U svakom slučaju promenu mora odobriti pružalac usluge.

Da li dobijam novac natrag ukoliko otkažem rezervaciju?
Uslovi otkaza rezervacije zavise o datumu otkaza s obzirom na početak korišćenja usluge. Detalje o uslovima otkaza možete proučiti na sledećem linku  
opšti uslovi poslovanja

Kome se obratiti u slučaju problema nakon dolaska u smeštaj?
U slučaju problema vezanih za rezervisani smeštaj obratite se radnicima Montenegrobookings-a koji će pokušati rešiti reklamaciju putem telefona. Ukoliko to nije moguće u smeštaj dolazi naš zastupnik.

Kako ću pronaći rezervisani objekat?
Nakon uplate rezervacije na vašu e-mail adresu šaljemo voucher koji uključuje sve kontakt podatke o vlasniku.

 
Gde mogu rezervirati transfer do rezervisanog objekta?
Ako u Crnu Goru dolazite javnim prevozom i ne planirate iznajmiti vozilo, naša agencija nudi i uslugu transfera od aerodroma, železničkih i autobuskih stanica, luka do odredišta. Sve o našoj transfer ponudi saznajte na sledećem linku  
transferi

Gde mogu iznajmiti auto u Crnoj Gori?
Ukoliko ne planirate doći vlastitim prevozom u Crnu Goru, a želite se kretati nezavisno o javnom prevozu imamo rešenje za vas. Rezervišite auto koje najbolje odgovara vašim potrebama iz naše bogate rent a car ponude.   rent a car

Gde mogu saznati nešto više o trajektnim linijama u Crnoj Gori?
Naša agencija pruža i uslugu rezervisanja trajektnih karata za određena odredišta. Pregledajte našu ponudu na sledećem linku  brodske karte

Planirate na put vlastitim automobilom i želite saznati sve o crnogorskim putevima.
Na sledećoj stranici možete proveriti sve informacije vezane za crnogorske  puteve. 
hac  Na ovoj stranici možete proveriti koji su delovi autoputa dovršeni, cene autoputa i mnoge druge informacije.

Korisnički servis
Montenegro Tourist  Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12,
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa