Login

Boka Kotorska
Grupa se sastaje na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme (u Budvi). U 10:00 h ukrcavanje na brod u Kotoru i počinje obilazak zaliva. Obilazak Gospe od Škrpjela. Dvočasovna pauza u blizini Herceg Novog. Oko 17:00 časova iskrcavanje u Tivtu i povratak.

U cenu uključeno:

   •   prevoz turističkim autobusom
   •   vožnja brodom
   •   vodič
   •   poseta ostrvu Gospa od Škrpjela

POŠALJI UPIT
 
 
Bokokotorski zaliv spada medju najlepše zalive sveta. Sastoji se iz četiri medjusobno povezana moreuza. Sa svih strana, Bokokotorski zaliv, okružuju strme i okomite stene koje se ogledaju u modro plavoj vodi Jadranskog mora. Perast, Risan, Gospa od Škrpjela i Kotor su mesta koja se ne smeju propustiti.

Polazak iz
Budve u 07:50h. Nakon pola sata vožnje stižemo u Kotor najlepši dragulj Boke Kotorske – neveste jadrana. Do 10:00h je slobodno vreme za obilazak starog grada Kotora, koji se zbog bogatstva kulturno – istorijskih spomenika i svoje lepote nalazi pod zaštitom UNESCO-a. U 10:00h se ukrcavamo na turistički brod i započinjemo plovidbu po najlepšem zalivu u Evropi.

Pristajemo kod ostrva Gospa od Škrpjela gde možete posetiti muzej sa eksponatima jos iz ilirskog perioda. Nakon toga plovimo do Rosa gde pravimo dvočasovnu pauzu za kupanje i obilazak Plave Špilje. Izlet obuhvata laganu plovidbu duž obe strane zaliva od Kotora do Herceg Novog i natrag do Tivta.

Na brodu se nalazi restoran sa bogatim menijem i izborom pića. U Tivtu se iskrcavamo oko 17:00h nakon čega se udobnim, turističkim autobusima vraćamo za Budvu.
 
Korisnički servis
Montenegro Tourist  Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12,
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa